Werkwijze

Verzamel uw content

Verzamel alle instructies en/of instructieonderdelen. Het maakt niet uit in welk format u de content aanlevert. Excel, Word, PowerPoint, PDF, JPEG en vele andere typen bestanden kunnen door ons worden verwerkt tot een professionele instructie.

De Instructiepagina wordt door ons opgezet

Het team van Toegangsinstructie.nl past uw instructiewebsite aan naar uw huisstijl en zorgt ervoor dat alles goed werkt. Vervolgens worden de instructies toegevoegd en eventueel functies zoals toetsen, koppelingen en formulieren ingericht. De instructiewebsite wordt kant-en-klaar en op tijd opgeleverd.

Gebruikers melden zich aan en gaan aan de slag!

Het enige wat u nu nog moet doen is uw gebruikers vertellen dat zij naar de instructie website moeten gaan. Hier registeren zij zich als gebruiker en kunnen ze uw instructiewebsite opzoeken. De instructies staan gereed en de gebruiker kan direct aan de slag. Het is ook mogelijk om gebruikersprofielen aan te maken en de gegevens te sturen naar de gebruikers.

Overzichtelijk inzicht in resultaten

U heeft op ieder moment inzicht in de gebruikersgegevens en -resultaten. Deze geborgde gegevens zijn uitstekend geschikt voor rapportages en toegangsverlening.